Αρχική / Ανακληθέντα Προϊόντα

Ανακληθέντα Προϊόντα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ MA2399W-5A

Ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Θέμα: Ανάκληση του προϊόντος USB TRAVEL CHARGER 3 USB + QUICK CHARGE – 5A WHITE UNIVERSAL

Η Γενική γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία NetOne, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του προϊόντος USB TRAVEL CHARGER 3 USB + QUICK CHARGE – 5A WHITE UNIVERSAL, με κωδικόMA2399W-5A.

Η ανάκληση αφορά όλα τα τεμάχια που έχουν πωληθεί από το προϊόν USBTRAVELCHARGER 3 USB + QUICKCHARGE – 5WHITE UNIVERSAL από τον Νοέμβριο του 2018, και πραγματοποιείτε διότι η συσκευή δεν διαθέτει επαρκή προστασία ροής ρεύματος στην έξοδο USB με κίνδυνο το προϊόν να υπερθερμανθεί και κάποια μέρη του να ενεργοποιηθούν. Κατά συνέπεια μπορεί κάποιος χρήστης να πάθει ηλεκτροπληξία ή να προκληθεί πυρκαγιά με κίνδυνο εγκαυμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό ατυχήματος. Για προληπτικούς λόγους, διενεργείται ανάκληση του προϊόντος, προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν η πιθανότητα ατυχήματος για τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και η NetOneκαλούν τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει το προϊόν USBTRAVELCHARGER 3 USB + QUICKCHARGE – 5WHITE UNIVERSAL, να σταματήσουν τη χρήση του και να το επιστρέψουν στο κατάστημα NetOne, όπου και θα αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος της αγοράς τους.

ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ 3 USB ΕΞΟΔΟΥΣ
ΜΟΝΤΕΛΟAR-QC-032
BARCODE5901737923516
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣΌΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ 27/11/2018
­ΚΩΔΙΚΟΣ NETONEMA2399W-5A

Συνεργαστείτε μαζί μας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για παραγγελίες άνω των 200€ (καθαρή αξία ) με Elta Πόρτα-Πόρτα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ Επιστροφές Εντός 30 ημερών
SUPPORT 24/7 Μέσω email και τηλεφωνικά
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειο