Αρχική / Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με Εμάς

Ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών είναι ένας χώρος συνεχούς εξέλιξης και δημιουργικής πρωτοτυπίας. Έτσι κι εμείς εξελιχθήκαμε στο χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας και γενικότερα της Τεχνολογίας από το 1998.

Από την ίδρυση της έως σήμερα η NetOne παρακολουθεί τις εξελίξεις με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σε προϊόντα που αφορούν το κινητό τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα προϊόντα μικροηλεκτρονικής.

Όλα δείχνουν πως η τάση που επικρατεί στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά είναι η σύγκλιση των τεχνολογιών του Internet και της κινητής τηλεφωνίας καθώς η ένταξη ενός όλο και μεγαλύτερου αριθμού υπηρεσιών σχετικών με την επαγγελματική και προσωπική μας ζωής στις δυνατότητες της κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας συνεχώς αυξάνονται.

Κύριο αντικείμενο μας είναι η εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων κινητής τηλεφωνίας, ανταλλακτικών, Smartphones, Gadgets, αξεσουάρ εικόνας και ήχου κ.α.

Με βασικό μας χαρακτηριστικό πλεονέκτημα την παράδοση της παραγγελίας σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση της, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Φροντίζουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη πολιτική ως προς τις πωλήσεις των προϊόντων μας, με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των πελατών μας και μετά την πώληση του προϊόντος, παρέχοντας με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, λύσεις, συμβουλές, υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση.

Η δυναμική παρουσία της NetOne στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πιστοποιείται από την σύναψη συνεργασιών με αναγνωρίσιμους οίκους του εξωτερικού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι εταιρείες:

Hoco

Devia

XO

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της NetOne είναι η συνεχής διαδικασία έρευνας & ανάπτυξης, με σκοπό την ενσωμάτωση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα προϊόντα που προσφέρει.

Ως απόρροια αυτού, παρέχονται προϊόντα και λύσεις που ανταπεξέρχονται απόλυτα στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και με τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων μας και τον κύκλο των εργασιών μας συνεχώς να διευρύνεται, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και της ποιότητας των προϊόντων που παρέχουμε.

Είστε επαγγελματίας;

Συνεργαστείτε μαζί μας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για παραγγελίες άνω των 200€ (καθαρή αξία ) με Elta Πόρτα-Πόρτα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ Επιστροφές Εντός 30 ημερών
SUPPORT 24/7 Μέσω email και τηλεφωνικά
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειο